Home » Accommodatie Zeeland

 Kindvriendelijke omgeving

 Dicht bij strand, cafe´s en restaurants 

“ Heerlijk fietsen, wandelen en genieten

 

Accommodatie in Zeeland

Wij bieden u een prachtige accommodatie om te overnachten in Zeeland. Bij ons slaapt u namelijk op de zolder van een oude graanschuur. De graanschuur hebben wij omgebouwd tot locatie om te overnachten. Het is een heerlijke plek midden in de natuur en vlak bij de zee.

appartement plattegrond
appartement zij aanzicht

Kom tot rust bij deze accommodatie in Zeeland in Hoofdplaat

Bij onze natuurboerderij komt u helemaal tot rust en krijgt u echt de tijd om te ontsnappen aan de drukte van de stad. Het dagelijks leven is ontzettend druk en zeer stressvol. Daarom is het heerlijk om te ontsnappen aan de drukte van de stad en te genieten van de natuur die Zeeland u biedt. Naast het genieten van de prachtige omgeving die Zeeland u biedt, heeft u ook de mogelijkheid om bij onze boerderij mee te draaien, eventueel samen met uw kinderen. Voer de kippen en koeien of rijd een rondje mee op de tractor.

Kom langs bij deze prachtige accommodatie in Zeeland

Bezoek onze prachtige accommodatie in Zeeland en geniet van de rust van het boerenleven. Draai mee op de boerderij of kies voor de rust van de omgeving. Bent u al helemaal overtuigd? Reserveer dan via onze website of bel naar 0031(0)117-348060. U kunt uiteraard ook mailen naar degraanzolder@zeelandnet.nl