Home » Bijzonder overnachten Zeeland

Een Kindvriendelijke omgeving

 Dicht bij strand, cafe´s en restaurants

Heerlijk fietsen, wandelen en genieten

Bijzonder overnachten in Zeeland

Wilt u bijzonder en sfeervol overnachten in Zeeland en zoekt u daarvoor een geschikte locatie? Bij Appartement de Graanzolder in Hoofdplaat, vlak bij het populaire familiebadplaats Breskens, bent u meer dan welkom. Bij ons logeert u namelijk op de zolder van een oude graanschuur. Klinkt dat niet geweldig? Naast de verschillende activiteiten geniet u ook van veel ruimte en privacy in en rondom uw appartement. Er is genoeg vermaak voor kinderen en u komt heerlijk tot rust in het appartement. Zo zult u gegarandeerd bijzonder overnachten op deze bijzondere en kindvriendelijke boerderij in Zeeland

Bijzonder overnachten Zeeland
Bijzonder overnachten Zeeland

Bijzonder en sfeervol overnachten op een unieke locatie in Zeeland

Als u bij ons in Zeeland komt overnachten, is dat gegarandeerd bijzonder. U verblijft namelijk bij ons op de boerderij en ligt vlak bij de koeien. Op de boerderij kunt u allerlei leuke en interessante activiteiten doen. Denk hierbij aan:

  • Kippen voeren
  • Meerijden op de tractor
  • Een rondleiding op de boerderij (waar nodig kindvriendelijk)

Maar er zijn nog meer activiteiten die u bij ons kunt ondernemen, zoals het maken van een mooie wandel- of fietstocht. Naast de verschillende activiteiten geniet u ook van veel ruimte en privacy in en rondom uw appartement. Er heerst op de boerderij een rustige en informele sfeer die prima geschikt is voor een familievakantie. Er is genoeg vermaak voor kinderen en u komt heerlijk tot rust. Zo zult u gegarandeerd bijzonder overnachten op onze sfeervolle en kindvriendelijke boerderij in Zeeland.

Reserveer snel

Bent u ervan overtuigd dat deze locatie in Zeeuws-Vlaanderen dé plek is voor uw volgende vakantie? Reserveer dan via onze website of bel naar 0031(0)117-348060. Stuur voor meer informatie een e-mail naar degraanzolder@zeelandnet.nl. Wij vertellen u graag hoe sfeervol en bijzonder het is om te overnachten op onze boerderij in Zeeland!