Home » Overnachten Zeeuws-Vlaanderen

✓ Kindvriendelijke omgeving

✓ Dicht bij strand, cafe’s en restaurants

✓ Heerlijk fietsen, wandelen en genieten

Overnachten in Zeeuws-Vlaanderen

Wilt u graag overnachten in Zeeuws-Vlaanderen en zoekt u daarvoor nog een unieke locatie? Kijk dan eens naar Appartement de Graanzolder. Wij hebben een heel mooi appartement in Zeeuws-Vlaanderen, waar u heerlijk kunt overnachten met uw gezin, familie of vrienden. Kom genieten van het boerenland en de informele sfeer op de boerderij. Help mee op de boerderij of kies ervoor om de schitterende omgeving te verkennen.

appartement plattegrond
appartement zij aanzicht

Overnachten op een unieke locatie in Zeeuws-Vlaanderen

Het is heerlijk overnachten in Zeeuws-Vlaanderen, of u nu alleen, met uw partner of juist met een grote groep komt. Wij bieden u een bijzonder, goed onderhouden appartement waar u geniet van de prachtige omgeving en de rustgevende natuur. Ook als u met kinderen naar onze boerderij in Hoofdplaat, vlak bij Terneuzen, komt, is er genoeg te beleven. Er is voldoende ruimte in de tuin om lekker te spelen. Bovendien staan er leuke speeltoestellen, is het mogelijk de kippen te voeren en kunnen de kinderen ‘logeren bij de koeien’. Wilt u graag de omgeving verkennen? Ga dan eens naar het mooie strand. In de buurt zijn er leuke weekmarktjes en vele wandel- en fietsroutes. U bent verzekerd van een kindvriendelijke vakantie en een bijzondere overnachting in Zeeland wanneer u bij ons in Zeeuws-Vlaanderen komt overnachten.

Reserveer een overnachting in Zeeuws-Vlaanderen

Of u nu op zoek bent naar een appartement voor uw gezin of juist naar een groepsaccommodatie in Zeeuws-Vlaanderen: logeren bij de boer in Zeeland is altijd een goed idee. Er is hier veel vermaak voor kinderen en alle bezienswaardigheden liggen op een steenworp afstand. De rust en informele sfeer worden door onze gasten als erg prettig ervaren. Boek daarom nu een vakantiehuisje in Zeeuws-Vlaanderen en kom genieten van een welverdiende vakantie! Plaats een boeking via onze website of bel naar 0031(0)117-348060. Ook is het mogelijk om te e-mailen naar degraanzolder@zeelandnet.nl.