Home » Overnachten bij de boer

✓ Kindvriendelijke omgeving

✓ Dicht bij strand, cafe’s en restaurants

✓ Heerlijk fietsen, wandelen en genieten

Overnachten bij de boer in Zeeland

Lijkt het u leuk om eens te komen overnachten bij de boer in Zeeland? Bij ons bent u meer dan welkom! Wij bieden u een hele leuke en unieke mogelijkheid aan op onze boerderij in Zeeland; we laten u namelijk logeren op de zolder van een oude graanschuur. U kunt daarnaast met ons meedraaien en op deze manier kennismaken met het boerenleven. Voer de dieren en rijd een rondje mee op de tractor.

appartement plattegrond
appartement zij aanzicht

De mogelijkheden wanneer u komt overnachten bij de boer in Zeeland

Overnachten bij de boer in Zeeland betekent slapen op unieke plekken. Bij ons ligt u op de zolder van een oude graanschuur. Het appartement vindt u naast de boerderij, waar u geniet van de rust, de prachtige omgeving en het boerderijleven. Leer hoe het is om op de boerderij te wonen en sta op bij het kraaien van de haan. Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen om deel te nemen aan verschillende activiteiten wanneer u komt slapen bij de boer in Zeeland. Zo kunt u bijvoorbeeld:

  • De kippen en de koeien voeren
  • Meerijden op een tractor
  • Een kindvriendelijke rondleiding volgen

Niet alleen voor volwassenen is het leuk om te logeren op onze boerderij in Hoofdplaat, vlak bij Terneuzen, ook voor kinderen is overnachten bij de boer een unieke belevenis. Er valt genoeg te beleven en leren. Kom daarom samen slapen in een oude graanschuur in Zeeland, waar u vlak bij de koeien van de boer ligt.

Reserveer snel en kom logeren op de boerderij

Komt u bij ons in Zeeland langs om te overnachten bij de boer? Wij bieden u volop opties om mee te draaien in het boerenleven, maar u kunt ook gewoon genieten van de privacy van Appartement de Graanzolder. Kom slapen bij de boer en geniet van de rust die het boerenland in Zeeland u biedt. Reserveer eenvoudig en snel via onze website. Heeft u nog vragen over het logeren op de boerderij? Bel dan naar 0031(0)117-348060 of stuur u een e-mail naar degraanzolder@zeelandnet.nl.