Home » Overnachten bij de boer

✓ Kindvriendelijke omgeving

✓ Dicht bij strand, cafe’s en restaurants

✓ Heerlijk fietsen, wandelen en genieten

Overnachten bij de boer

Lijkt het u leuk om eens te komen overnachten bij de boer? Bij ons bent u meer dan welkom! Wij hebben voor u een hele leuke mogelijkheid, bij ons verblijft u namelijk op de zolder van een oude graanschuur. U kunt daarnaast bij ons meedraaien en kennis maken met het boerenleven. Voer de dieren en rijd een rondje mee op de tractor.

appartement plattegrond
appartement zij aanzicht

Blijf overnachten en kom logeren bij de boer in Zeeland in Hoofdplaat

Kom in het hart van Zeeland logeren bij de boer en overnacht op de zolder van een oude graanschuur. Het appartement vindt u naast de boerderij, waar u geniet van de rust, de prachtige omgeving en het boerderij leven. Leer hoe het is om op de boerderij te wonen en sta mee op bij het kraaien van de haan. Of kies voor verschillende andere activiteiten:

  • Het voeren van de kippen en de koeien.
  • Meerijden op een tractor.
  • Volg een kindvriendelijke rondleiding.

Niet alleen voor volwassenen is het leuk om bij ons langs te komen en meer te leren over het boerenleven, ook voor kinderen is overnachten bij de boer erg leuk. Er valt genoeg te beleven. Kom daarom samen slapen inde graanschuur u ligt hier vlakbij de koeien.

Reserveer snel en kom logeren bij de boer in Zeeland

Komt u langs bij ons om te overnachten bij de boer? Wij bieden u volop opties om mee te draaien in het boerenleven, maar u kunt ook gewoon genieten van de privacy van Appartement de Graanzolder. Geniet van de rust die het boerenland u biedt. Reserveer via de website. Voor al uw vragen belt u naar 0031(0)117-348060. Of stuur een e-mail naar degraanzolder@zeelandnet.nl.