Home » Overnachten in de natuur

✓ Kindvriendelijke omgeving

✓ Dicht bij strand, cafe’s en restaurants

✓ Heerlijk fietsen, wandelen en genieten

Overnachten in de natuur

Heeft u altijd al eens willen overnachten in de natuur? Kom dan langs bij onze natuurboerderij! Bij ons slaapt u op de zolder van een oude graanzolder. Deze is in 2015 verbouwd waardoor de bovenverdieping nu dienst doet als overnachtingslocatie.

appartement plattegrond
appartement zij aanzicht

Kom overnachten in de natuur bij onze natuurboerderij in Hoofdplaat

Bij ons zal u praktisch in de natuur overnachten. Naast onze boerderij staat een oude graanschuur, waar u op zolder zult overnachten. Zo wordt u wakker met het kraaien van de haan, waarna u zich nog een keer lekker omdraait of ervoor kan kiezen om een dagje mee te draaien met het boerenleven. Voer de kippen en koeien of rijd een rondje mee op de tractor. Met een beetje geluk heeft u zelfs de mogelijkheid om bij de bevalling van een koe aanwezig te zijn. Er valt van alles te beleven op de boerderij, maar ook in Zeeuws-Vlaanderen is er veel te doen. Geniet van de wijde natuur of de zee die op een steenworp afstand ligt. Er is ook genoeg te beleven in de omliggende dorpjes.

Kom overnachten bij onze natuurboerderij

Als u komt overnachten bij onze natuurboerderij die midden in de natuur ligt, zult u gegarandeerd tot rust komen. Naast de kans om mee te draaien met het boerenleven, is er ook genoeg privacy. Trek u terug op de veranda van de schuur of maak een wandel- of fietstocht in de omgeving. Reserveer direct via de website of bel naar 0031(0)117-348060. Hier kunt u ook naar bellen voor al uw vragen. Liever een e-mail sturen? Mail naar degraanzolder@zeelandnet.nl.