Home » Vakantiehuis met speeltoestellen

✓ Kindvriendelijke omgeving

✓ Dicht bij strand, cafe’s en restaurants

✓ Heerlijk fietsen, wandelen en genieten

Vakantiehuis met speeltoestellen

Zoekt u een vakantiehuis met speeltoestellen voor uw kind(eren)? Dan zit u bij ons goed! Wij hebben namelijk een hele leuke speeltuin, zodat uw kind zich geen moment hoeft te vervelen. Naast het spelen op de speeltoestellen, zijn er nog een hoop andere activiteiten te beleven met uw kinderen bij dit vakantiehuis in Hoofdplaat, vlak bij Terneuzen. Denk bijvoorbeeld aan een mooie fiets- of wandeltocht.

appartement plattegrond
appartement zij aanzicht

Een mooi vakantiehuis met speeltoestellen

Logeren in een vakantiehuis bij de boer is natuurlijk ontzettend leuk, zeker als uw kind naast die leuke speeltoestellen ook de mogelijkheid heeft om met de boer mee te draaien op de boerderij. Zo mag u met uw kind de kippen en koeien voeren, meerijden op een tractor en genieten van een kindvriendelijke rondleiding over de boerderij. Met een beetje geluk moet er een koe bevallen en mag u daarbij helpen. Allemaal leuke activiteiten om samen met uw kinderen te doen. Tijdens deze vakantie zult u zeker mooie herinneringen maken. Na het meelopen met de boer kunnen uw kinderen heerlijk spelen in de speeltuin van het vakantiehuis, waar leuke speeltoestellen staan. Geniet daarnaast ook van de rustgevende omgeving.

Reserveer een plekje op de oude graanzolder

Kom logeren bij de boer en overnacht in een oude graanschuur. Onze graanschuur is namelijk verbouwd tot mooi appartement. Daar kunt u heerlijk slapen, waarna u overdag, indien u dit wilt, meedraait op de boerderij. U kunt er uiteraard ook voor kiezen om de omgeving te verkennen. Voor al uw vragen belt u naar 0031(0)117-348060 of stuurt u een e-mail naar degraanzolder@zeelandnet.nl. Bent u al overtuigd? Reserveer dan snel via onze website.