Home » Vakantie met kind in Nederland

✓ Kindvriendelijke omgeving

✓ Dicht bij strand, cafe’s en restaurants

✓ Heerlijk fietsen, wandelen en genieten

Een boerderijvakantie die kindvriendelijk is

Gaat u dit jaar met uw kinderen op boerderijvakantie in Zeeland en wilt u daarom dat de boerderij kindvriendelijk is? Dan kunt u bij Appartement de Graanzolder terecht. Wij bieden u samen met uw kinderen namelijk een zeer kindvriendelijke vakantie in het hart van Zeeland. U geniet volop van het boerenleven en maakt kennis met alle activiteiten die wij op een dag doen.

appartement plattegrond
appartement zij aanzicht

Een boerderijvakantie met uw kinderen op een kindvriendelijke locatie in Zeeland

Wilt u een kindvriendelijke boerderijvakantie en bijzondere overnachting in Zeeland boeken, om allerlei leuke activiteiten met uw kinderen te ondernemen? Neem dan eens een kijkje bij Appartement de Graanzolder in Hoofdplaat, vlak bij Terneuzen. Bij ons logeert u in een graanschuur op de plaats waar vroeger het graan werd opgeslagen, waardoor overnachten in Zeeuws-Vlaanderen een authentieke ervaring is. Bij onze boerderij zijn ontzettend veel leuke activiteiten te beleven. Voer de kippen op het erf of rijd een rondje mee op de tractor. Deze kindvriendelijke boerderijvakantie in Zeeland is natuurlijk ook leuk omdat u in de buurt van de zee zit. U bent van harte welkom om in het gebouw naast onze boerderij te verblijven. Uw accommodatie staat dicht bij de koeien op onze boerderij waardoor u eenvoudig een kijkje in de stallen neemt. Als u samen met uw kind bij ons wilt meedraaien, vinden wij dat alleen maar leuk. Help ons bijvoorbeeld door de dieren te voeren.

Reserveer snel een kindvriendelijke boerderijvakantie in Zeeland

Als u binnen Zeeland op vakantie gaat met uw kinderen, is een kindvriendelijke vakantie met veel activiteiten erg leuk. Bij ons op de boerderij is de sfeer rustig en behoudt u uw privacy tijdens het verblijf. Daarnaast heeft het vakantiehuis eigen speeltoestellen. Mocht u het leuk vinden, dan is het mogelijk om mee te draaien, maar dit is niet verplicht. Als u meer informatie zoekt over onze kindvriendelijke boerderijvakantie, neemt u contact met ons op door te bellen naar 0031(0)117-348060 of te mailen naar degraanzolder@zeelandnet.nl. Bent u al helemaal overtuigd en wilt u met uw kinderen op vakantie naar een kindvriendelijke boerderij om te blijven logeren bij de boer in Zeeland? Reserveer dan direct via onze website.