Home » Vakantie boerderij

✓ Kindvriendelijke omgeving

✓ Dicht bij strand, cafe’s en restaurants

✓ Heerlijk fietsen, wandelen en genieten

Een boerderijvakantie in Zeeland

Wilt u graag een boerderijvakantie in Zeeland boeken met vrienden of familie? Dan zit u bij Appartement de Graanzolder in Hoofdplaat, vlak bij Terneuzen, goed. Bij ons slaapt u op de zolder van de oude graanschuur, wat natuurlijk een hele leuke en unieke ervaring is. Of u nu alleen met uw partner komt of tijdens een vrienden- of familieweekend gebruikmaakt van het appartement, op onze boerderij in Zeeland kunt u terecht om het boerenleven van dichtbij mee te maken.

appartement plattegrond
appartement zij aanzicht

Een boerderijvakantie in Zeeland: leuk voor jong en oud

Of u nu op familieweekend gaat of samen met uw vrienden geniet van een gezellig weekend weg, bij ons op de boerderij in Zeeland is volop leuks te beleven. Rijd mee op de tractor, voer de kippen of help bij de bevalling van een van onze koeien. Zeker voor kinderen valt er van alles te ondernemen, wat een bezoek aan Appartement De Graanzolder een kindvriendelijke boerderijvakantie maakt. Niet alleen op en rondom de boerderij, maar ook in Zeeuws-Vlaanderen, waar onze boerderij gevestigd is, is veel te doen. Zo is het heerlijk om uit te waaien op het strand en zijn er vele pittoreske dorpjes die een bezoekje waard zijn. Ook zijn er vanuit de boerderij mooie wandel- en fietsroutes. Kortom: een boerderijvakantie en bijzondere overnachting in Zeeland is zowel voor jong als oud onwijs leuk! Boek daarom snel uw familieweekend op onze boerderij in Zeeland. Voor u het weet is het zover en slaapt u op de boerderij vlak bij de koeien

Leer meer over het boerenleven met een rondleiding

U en uw kinderen zullen zeker genieten van het boerenleven als jullie een boerderijvakantie boeken op onze boerderij in Zeeland. Logeren bij de boer in Zeeland is namelijk een unieke ervaring! De rondleiding die wij geven is kindvriendelijk, zodat iedereen die meegaat er plezier aan beleeft. Bovendien leren u en uw kinderen op deze manier hoe het boerenleven eruit ziet en hoe dicht bij de koeien logeren is. Kom daarom zeker bij ons langs om te genieten van jullie welverdiende vakantie. Onze groepsaccommodatie is geschikt voor familieweekenden, vriendenuitjes en allerlei andere groepen. Uiteraard kunt u ook met uw eigen gezin langskomen.

Kies voor rust en privacy tijdens een boerderijvakantie in Zeeland

Natuurlijk vinden wij het onwijs leuk als u met uw vrienden, familie of kind(eren) wilt meedraaien in het boerenleven, maar er zijn ook genoeg mogelijkheden om te kiezen voor rust en privacy als u komt overnachten in Zeeuws-Vlaanderen. Heeft u al zin gekregen in uw familieweekend of vakantie op de boerderij in Zeeland? Reserveer dan snel het appartement via onze website. Voor al uw vragen e-mailt u naar degraanzolder@zeelandnet.nl of belt u naar 0031(0)117-348060.