Home » Logeren bij de koeien

✓ Kindvriendelijke omgeving

✓ Dicht bij strand, cafe’s en restaurants

✓ Heerlijk fietsen, wandelen en genieten

Logeren bij de koeien

Lijkt het u erg leuk om eens te logeren bij de koeien? Boek dan een weekendje weg in het prachtige Zeeuws-Vlaanderen. Bij ons vindt u prachtige appartementen voor groepen, maar ook voor een kleiner gezelschap is deze zeker geschikt. U geniet van de rust en het mooie Zeeuws-Vlaanderen tijdens uw verblijf.

appartement plattegrond
appartement zij aanzicht

Kom bij ons logeren en verblijf bij de koeien

Kom langs bij Appartement de Graanzolder en ervaar het leven op de boerderij van heel dichtbij tijdens een boerderijvakantie in Zeeland. Er is voldoende vermaak voor kinderen aanwezig. De allerkleinsten krijgen bijvoorbeeld een rondleiding op de boerderij waar we een kindvriendelijke uitleg geven over het boerenleven. Bij ons is het bijzonder overnachten in Zeeland! Maar er is ook voldoende ruimte voor de kinderen om te spelen op het erf. Mocht u waarde hechten aan uw privacy en geen behoefte hebben om mee te draaien met de werkzaamheden op de boerderij, dan is dit uiteraard ook mogelijk tijdens uw vakantie op de boerderij. Wanneer u komt logeren bij de boer in Zeeland is uw eigen rust prioriteit!

Reserveer een nacht bij de koeien

Komt u een of meerdere nachten logeren in onze accommodatie, vlak bij de koeien? Door te overnachten in Zeeuws-Vlaanderen geniet u van de rust van Zeeland en maakt u het boerenleven van dichtbij mee. Reserveer snel via onze website of bel naar 0031(0)117-348060. Als u verder nog vragen heeft, stuur dan een e-mail naar degraanzolder@zeelandnet.nl. Wij kijken uit naar uw komst. Komt u binnenkort logeren bij de koeien bij Appartement de Graanzolder in Hoofdplaat, vlak bij Terneuzen?