Home » Groepsaccommodatie Zeeuws-Vlaanderen

✓ Kindvriendelijke omgeving

✓ Dicht bij strand, cafe’s en restaurants

✓ Heerlijk fietsen, wandelen en genieten

Een unieke groepsaccommodatie in Zeeuws-Vlaanderen

Bent u op zoek naar een unieke groepsaccommodatie in Zeeuws-Vlaanderen? Dan is Appartement de Graanzolder zeker wat voor u! Naast onze boerderij hebben we een oude graanschuur omgetoverd tot prachtig appartement. De slaapruimtes bevinden zich in de voormalige zolder van de graanschuur. Deze unieke locatie is uitstekend geschikt voor grote gezelschappen. Veel familieweekenden of vriendenuitjes worden daarom geboekt bij onze groepsaccommodatie in Zeeuws-Vlaanderen.

appartement plattegrond
appartement zij aanzicht

Een groepsaccommodatie in Zeeuws-Vlaanderen in een rustige omgeving

Onze groepsaccommodatie bevindt zich in Hoofdplaat, op een rustige plek in Zeeuws-Vlaanderen. Het is de ideale locatie om te overnachten in Zeeuws-Vlaanderen. Het is zeker aan te raden om de prachtige omgeving te verkennen tijdens uw verblijf. Er zijn voldoende fiets- en wandelroutes. Ook zit u niet ver van de zee af. Bij lekker weer is een bezoekje aan zee dan ook heerlijk tijdens uw boerderijvakantie in Zeeland.

Ontdek het activiteitenaanbod op de boerderij

Op de boerderij in Hoofdplaat, vlak bij Terneuzen, zelf is ook van alles te beleven. Zo zijn er voor de kinderen aan het vakantiehuis leuke speeltoestellen beschikbaar waar ze fijn op kunnen spelen. Daarnaast geven we u en uw gezelschap graag een rondleiding over de boerderij en laten we jullie meehelpen. Voer de koeien of kippen, rijd mee op de tractor of help bij de bevalling van een koe. Zo bent u lekker met uw handen bezig en leert u hoe het er in het boerenleven aan toe gaat. Ons appartement is de ideale locatie voor een bijzondere overnachting in Zeeland.

Boek uw vakantie snel

Wilt u onze groepsaccommodatie in Zeeuws-Vlaanderen boeken, zodat u kunt logeren bij de boer in Zeeland? Doe dit dan direct online, zodat u zeker bent van een plek. Bij vragen neemt u contact met ons op door te bellen naar 0031(0)117-348060 of door een e-mail te sturen naar degraanzolder@zeelandnet.nl.